Digitalisering stelt hoge eisen aan de IT-omgeving van mkb’s. U gebruikt vandaag steeds meer applicaties waardoor u uw opslagprestaties moet verbeteren, uw infrastructuur goed schaalbaar moet houden, gegevens voldoende moet beveiligen en dat allemaal terwijl uw datacenter eenvoudig te configureren moet blijven. Uit onderzoek * blijkt dat bijna de helft van de problemen met de applicaties die u elke dag gebruikt, terug te brengen is naar uw storagemethode. Data kunnen vaak niet snel genoeg worden verwerkt, waardoor uw applicaties vertragen. Dat probleem wil HPE oplossen met Nimble Storage.

Verbeterde performance, meer storagecapaciteit en veel uptime

Met Nimble Storage kiest u voor meer storagecapaciteit, verbeterde performance, maximale uptime – 99,9999% – en een lager stroomverbruik. Deze flash-storageoplossingen zijn een aanvulling op het bestaande HPE 3PAR- en MSA-aanbod. Uniek aan Nimble is het cloudgebaseerde predictive analytics platform InfoSight. Die slimme software voorspelt 86% van de problemen in uw storage, voorkomt ze automatisch en maakt andere systemen immuun voor hetzelfde issue. InfoSight voegt een extra laag intelligentie toe aan uw infrastructuur en optimaliseert uw processen, waardoor u het verschil kan maken met de perfecte customer experience.

Waarom Nimble storage?

De productreeks van HPE Nimble Storage is perfect voor mkb’s die rekenen op de hoge beschikbaarheid en vlekkeloze werking van hun applicaties. Als u veel data verwerkt en daarom een krachtige IT-omgeving nodig heeft, is Nimble Storage dé oplossing die uw onderneming vandaag en morgen perfect ondersteunt.

* Onderzoek uitgevoerd door Nimble Storage