Steeds meer mkb’s verhuizen hun IT-omgeving naar de cloud. En dat is geen verrassing: een cloudomgeving zorgt voor meer flexibiliteit, verlaagt uw kosten en maakt uw infrastructuur schaalbaar. Hoewel er veel voordelen zijn, is een puur cloudmodel niet altijd geschikt voor elke workload. Een fysieke server biedt bijvoorbeeld meer controle en veiligheid als u veel bedrijfseigen applicaties draait. Daarom is hybride IT vaak de optimale middenweg: hou uw gevoelige applicaties on-premise en breng standaardapplicaties naar de cloud. HPE en haar business partners helpen u om het beste van twee werelden optimaal te combineren.

Wat is voor u de meest geschikte infrastructuur? 

Omdat elk bedrijf anders is, bestaat daar geen sluitend antwoord op. Als u overweegt om uw IT te moderniseren, begin dan met een evaluatie van uw huidige omgeving en breng in kaart wat u van uw nieuwe infrastructuur verwacht. Pas dan heeft u een goed zicht op wat u precies nodig heeft om uw mkb beter te laten presteren en zo te groeien. Ga daarna op zoek naar een betrouwbare en ervaren IT-partner die u kan helpen om uw onderneming vlekkeloos door dit traject te loodsen.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN HYBRIDE OMGEVING?

  • Speel beter in op nieuwe uitdagingen met een flexibele en kostenefficiënte IT-infrastructuur
  • Laat elke workload in het meest geschikte datacenter draaien
  • Verplaats uw data en applicaties eenvoudig tussen verschillende omgevingen
  • Combineer de schaalbaarheid van de cloud met de veiligheid van een on-premise omgeving

Wie voor hybride IT kiest, kiest voor ongekende flexibiliteit, betere prestaties, eenvoudig beheer en verbeterde schaalbaarheid. Met de oplossingen van HPE bouwt u eenvoudig een hybride omgeving die perfect is afgestemd op de noden van uw bedrijf. Zo creëert u een moderne en flexibele infrastructuur die kan meegroeien met uw onderneming en waarmee u wendbaar kan inspelen op veranderingen, vandaag en morgen.