Digitale technologie speelt een bepalende rol in onze manier van werken. En dat geldt zeker voor mkb’s. Uw team verwacht meer flexibiliteit en wil vandaag overal toegang tot de informatie die ze nodig hebben. In 2020 zal in de US zelfs 75% van de werknemers volledig mobiel werken. Bovendien verwachten ook uw klanten een snelle application response time op elke device dat ze gebruiken. Om die toenemende verwachtingen in te lossen, heeft u als mkb een betrouwbare netwerkoplossing nodig. En daar kan Aruba uw onderneming bij helpen.

Switchoplossingen van Aruba voor een slimmer netwerk

Aruba – een HPE-bedrijf – is een toonaangevende leverancier van next-generation netwerkoplossingen. Ze staan garant voor veilige en betrouwbare netwerken die de productiviteit van uw onderneming verhogen en uw medewerkers mobieler maken.

Wat maakt Aruba tot een slimme keuze? 

  • Klaar voor IoT
  • Geen dure softwarelicenties
  • Configuratie zonder tussenkomst van de gebruiker
  • Flexibele beheeropties, in de cloud of op locatie
  • Eenvoudig inzetbaar

Nu draadloze netwerken gigabit snelheden bereiken, is het belangrijk dat de netwerkswitches de prestatiebehoeften van nieuwe apparaten en toepassingen kunnen bijhouden. De moderne switches van Aruba leveren robuuste prestaties, zijn makkelijk op te zetten en beantwoorden met hun built-in security eenvoudig aan de hoge eisen voor cloud-based applicaties, mobiele apparaten en IoT. Het is dus de ideale basis voor ondernemers die wendbaar willen blijven en hun mkb vlekkeloos door de digitale transformatie willen loodsen.