Als mkb komt u steeds vaker in aanraking met nieuwe technologie. Denk bijvoorbeeld aan virtualisatie, IoT of de cloud. Innovatie die uw IT-infrastructuur complexer maakt. Dat zorgt ervoor dat het beheer ervan ingewikkelder wordt, waardoor het opsporen en verhelpen van een onverwacht issue veel tijd kan kosten. Dat is verleden tijd met HPE Foundation Care Services.

Verhoog de beschikbaarheid van uw IT-omgeving

HPE Foundation Care Services biedt u:

  • Verminderde complexiteit: wij zorgen ervoor dat we u goed kunnen ondersteunen door 24/7 systeemmonitoring, een nauwkeurige diagnostiek, het automatisch aanmaken van cases en de snelle verzending van nieuwe onderdelen.
  • Verminderde downtime: onze experts streven ernaar om elk issue zo snel mogelijk op te lossen en uw hardware in een mum van tijd terug operationeel te krijgen. Bij ons meest uitgebreide contract – call-
    to-repair – doen we dat zelfs binnen de zes uur.
  • Meer controle en beheer: maak gebruik van de website van het HPE Support Center. Wanneer uw hardware aangesloten is, ontvangt u waarschuwingen als er een probleem is en heeft u toegang tot alle informatie die relevant kan zijn om snel een oplossing te vinden.

.

De technici van Hewlett Packard Enterprise staan dag en nacht klaar om uw IT-team te ondersteunen. Reken op een ervaren team dat uw hardware- of softwareproblemen snel oplost en uw infrastructuur altijd up en running houdt.