Cyberaanvallen zijn een realiteit en privacy wordt, in het licht van de nieuwe Europese privacywetgeving, steeds belangrijker. Daarom staat security vandaag ook zo hoog op de agenda, ook voor mkb’s. Omdat IT vandaag een doorslaggevende factor in elk bedrijf wordt, is het cruciaal om te investeren in een high-end beveiligde infrastructuur. En dat begint bij het kloppende hart van uw onderneming: de server.

Om u te helpen om beter tegemoet te komen aan die hoge veiligheidseisen, heeft Hewlett Packard Enterprise de ProLiant Gen10 server ontwikkeld. De veiligste server ter wereld. HPE is bovendien de eerste leverancier die firmwaresecurity verwerkt in hun servers om aanvallen beter het hoofd te bieden. Die security wordt rechtstreeks ingebouwd in de Integrated Light-Out chip, waardoor de servers niet meer opstarten als ze de firmware niet herkennen.

Omdat deze servers ook zijn uitgerust met Intel Xeon Scalable-processors, kan u altijd rekenen op een hoge performance. Verder biedt HPE u ook een betere ondersteuning, meer flexibiliteit en vereenvoudiging met HPE OneView 3.1. Dat is een centrale beheersoplossing voor uw infrastructuur met een gebruiksvriendelijke user interface, die vanop elk device beschikbaar is. Zo heeft uw beheerder alle nodige informatie meteen binnen handbereik en kunnen updates en nieuwe patches sneller worden uitgevoerd.

 

Waarom HPE ProLiant Gen10 servers een meerwaarde zijn voor mkb’s

HPE biedt u met het nieuwe Gen10-portfolio een ongekend veilige compute experience. Daarbovenop bieden ze een pay-as-you-go-model aan als nieuwe mogelijkheid om uw infrastructuur eenvoudig schaalbaar en kostenefficiënter te maken. Met een optimale balans tussen performance, security, capaciteit en beheersbaarheid vormen deze servers de perfecte basis voor het succes en de groei van uw kmo.

.